Υλικά
- 1/4 κ.γ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
- Αλάτι
- 3 γρ. καρπούζι χωρίς σπόρους σε κύβους
- 1 αγγούρι κομμένο σε κομμάτια
- Λίγη θρυμματισμένη φέτα
- 1/2 γρ. μέντα
- 1/2 κ.γ. κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- Θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε το λάδι, το ξύδι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Προσθέστε το καρπούζι, το αγγούρι, τη φέτα, το δυόσμο και το κρεμμύδι και ανακατέψτε τα με το ντρέσινγκ.
Βήμα 2ο
Μπορείτε να σερβίρετε τη σαλάτα μέσα στο καρπούζι ή σε μπολ.