Τα αντικείμενα που πρέπει να περιέχει η βρεφική τσάντα όταν πηγαίνετε βόλτες είναι πάντα ένα εύλογο ερώτημα. Σίγουρα περιέχει τις πάνες του, που είναι πάντοντε χρήσιμες, ωστόσο δεν είναι αρκετές.

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι η τσάντα του θα περιέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια που πιθανόν να χρειαστείτε για να μην χρειάζεται να σπάτε διαρκώς το κεφάλι σας γιατί “κάτι ξεχάσατε αλλά δεν θυμάστε τι”.

Εκτός λοιπόν από τα βασικά που πρέπει να έχει η τσάντα όπως πάνες, μια αλλαξιά για το μωρό ετοιμάσαμε μια λίστα που θα σας βοηθήσει να είστε έτοιμοι για όλα.

Διαβάστε επίσης: Ποια προϊόντα πρέπει απαραίτητα να έχει το νεσεσέρ σας αυτή την περίοδο;

Τα πέντε απαραίτητα προϊόντα για τη βρεφική τσάντα

Μια αλλαξιά για τη μαμά

Ενώ έχετε πάντα μια αλλαξιά για το μωράκι σας, καθώς ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί είναι αρκετά σοφό να κάνετε το ίδιο και για εσάς. Το μωράκι σας, εκτός από τον εαυτό του, είναι πιθανό να λερώσει και εσάς.

Καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο σενάριο παρά να προσπαθείτε να βρείτε τη λύση αν συμβεί κάποιο ατύχημα. Για αυτό λοιπόν μην ξεχνάτε για εσάς και το μωράκι σας μια μπλούζα, ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι κάλτσες.

Κουτί πρώτων βοηθείων

Ποτέ δεν ξέρετε πότε το μωράκι σας ή ακόμη και εσείς, ή κάποιος άλλος μπορεί να πέσει, να χτυπήσει και να χρειαστεί ένα τσιρότο, ή κάθε είδους φάρμακο.

Ετοιμάστε ένα νεσεσέρ με παυσίπονα χάπια, αντιισταμινικά, αντισηπτικά μαντηλάκια, αλοιφή για τσιμπίματα ή κάψιμο και ό,τι άλλο θεωρείτε απαραίτητο.

Σνακς

Η ξαφνική πείνα μπορεί να φέρει μεγάλη ενόχληση, την οποία μπορείτε να αποτρέψετε αν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Πριν ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας για να βγείτε βόλτα με το μωράκι σας ετοιμάστε ένα ταπεράκι με τα σνακ που απολαμβάνει.

Μπορεί να είναι ένα φρούτο κομμένο, υγιεινές μπάρες δημητριακών, κρακεράκια, οτιδήποτε είναι εύκολο να καταναλωθεί και δεν δημιουργεί χάος στην τσάντα του μωρού σας.

Μικρά παιχνίδια

Αν χρειαστεί να κάνετε μια δουλειά ενώ είστε έξω με το μωράκι σας και εκείνο αρχίζει και δυσφορεί, είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει άγχος και να μην ξέρετε πως να το απασχολήσετε μέχρι να τελειώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Επειδή το κινητό σας δεν είναι πάντα η ιδανική λύση, είναι καλό να έχετε μερικά παιχνίδια μαζί σας που θα το κρατήσουν απασχολημένο.

Φροντίστε όμως να μην είναι ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια καθώς αν χαθεί θα του δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία.

Ένα φορτισμένο powerbank

Όταν έχετε ένα μωράκι θέλετε να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνο σας δε θα κλείσει από μπαταρία σε ώρα ανάγκης. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το εξασφαλίσετε από το να έχετε μαζί σας έναν φορητό φορτιστή;

Με τον τρόπο αυτό θα αισθάνεστε ασφάλεια, καθ’όλη τη διάρκεια της βόλτας σας.