Ανάμεσα στα trending χρώματα νυχιών για το 2024, υπάρχει μια τάση που κερδίζει έδαφος: τα pistachio nails. Το πράσινο φιστικί είναι παντού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτήν τη στιγμή και αποτελεί ένα τεράστιο nail trend για το φετινό καλοκαίρι.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις ιδέες για σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων που μπορείτε να κάνετε με το viral φιστικί χρώμα και να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας. Κάντε screenshot τα αγαπημένα σας nail designs και κλείστε αμέσως το επόμενο ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ.

Διαβάστε επίσης: Macro bob: Το κούρεμα που θα δώσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας

Μονοχρωματικά pistachio nails

Εάν σας αρέσει το φιστικί χρώμα στα νύχια και δεν είστε φαν των σχεδίων, μπορείτε να κινηθείτε μονοχρωματικά επιλέγοντας να βάψετε όλα τα νύχια σας σε μια υπέροχη φιστικί απόχρωση.

Δώστε όποιο σχήμα θέλετε στα νύχια σας, αφού το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Pistachio γαλλικό

Εάν αγαπάτε το γαλλικό μανικιούρ και θέλετε να ξεφύγετε για λίγο από τα συνηθισμένα, αυτή η ιδέα είναι ιδανική για εσάς. Βάψτε τη γραμμή του γαλλικού σε φιστικί χρώμα αντί για λευκό και αφήστε τα pistachio nails σας να κλέψουν όλη την παράσταση. Προτιμήστε «γυμνή» τη  των νυχιών σας, ώστε το φιστικί χρώμα να αποτελεί το επίκεντρο του μανικιούρ σας.

Chrome pistachio

Για να χαρίσετε λάμψη στο μανικιούρ σας, υπάρχει τρόπος και είναι η σκόνη chrome. Ναι, η τάση των “glazed donut” nails εφαρμόζεται και στα pistachio nails, με το αποτέλεσμα να είναι απλά συγκλονιστικό. Βάψτε κανονικά τα νύχια και προσθέστε από πάνω λίγη σκόνη chrome. «Κλειδώστε» το αποτέλεσμα με ένα λαμπερό top coat και το πιο καλοκαιρινό mani σας είναι γεγονός!

Ombre

Οι αποχρώσεις του πράσινου είναι must για το καλοκαίρι, οπότε μπορείτε να τις εντάξετε όλες στα νύχια σας δημιουργώντας ένα υπέροχο ombre εφέ. Επιλέξτε έναν τόνο του πράσινου για κάθε νύχι -οπωσδήποτε θα υπάρχει και το φιστικί χρώμα- και δημιουργήστε το πιο διασκεδαστικό μανικιούρ.

Negative space

Για να “φορέσετε” το negative space trend στα νύχια, θα χρειαστείτε τη βοήθεια της μανικιουρίστ σας. Εκείνη, θα βάψει τα νύχια σας σε φιστικί απόχρωση αφήνοντας το πάνω μέρος του νυχιού κενό. Το κενό που δημιουργείται εκεί θα πρέπει να έχει το σχήμα μισοφέγγαρου και είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα negative space νύχια.

Ροζ & φιστικί

Το ροζ και το φιστικί -όπως και όλες οι αποχρώσεις του πράσινου- είναι το τέλειο ζευγάρι. Σε αυτό το μανικιούρ, βάψτε μερικά νύχια σας σε τόνους του ροζ και τα υπόλοιπα σε φιστικί. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εύκολο σχέδιο, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι.