Παρουσιάζοντας τη νέα, δυναμική συνεργασία με το παγκόσμιο lifestyle brand NAUTICA, με μία ξεχωριστή σειρά από πετσέτες θαλάσσης με το χαρακτηριστικό logo να σφραγίζει την κάθε μία, η νέα συλλογή είναι πλούσια σε επιλογές, πιο δημιουργική και ευφάνταστη από ποτέ:

Οι πετσέτες θαλάσσης από 100% βαμβάκι προσφέρονται σε ποικιλία στυλ και διαστάσεων με fashionable patterns και αποχρώσεις, από ελαφριές πετσέτες-παρεό μέχρι πληθωρικές ζακάρ βελουτέ με κρόσια ή oversized, για περισσότερη άνεση και αμέτρητες στιγμές με αγαπημένους.

Groovy, Πετσέτα Θαλάσσης ζακάρ φροτέ, με ελαφριά κρόσια, από 100% βαμβάκι, 90×170, 26€.

Ιδανικές για ταξίδια και περιπέτειες, οι microfiber όπως οι “πόκετ” που στεγνώνουν αμέσως – θα σας συντροφεύουν σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση. Συνδυάστε τις με τσάντες σε εκτυφλωτικά χρώματα και γεωμετρικά prints που σχεδιάστηκαν για να τις κρατάτε από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ταιριάξτε τις με πρακτικά νεσεσέρ για ένα total summer look.

United, Πετσέτα Θαλάσσης – Παρεό με κρόσια, με μπροστινή όψη από 100% βαμβάκι και πίσω όψη πετσετέ από 100% βαμβάκι, 90×170, 22€. Groovy, Tσάντα Θαλάσσης με φερμουάρ. 45×45, 25€.

Η παιδική σειρά, γεμάτη χρώμα και φαντασία είναι φτιαγμένη για να χαρίζει χαμόγελα και να δίνει αφορμή για μικρές ιστορίες και ατέλειωτο παιχνίδι.

Mermaid having fun, Πετσέτα θαλάσσης βελουτέ από 100% βαμβάκι, 70×120, 11€.

Με πρωταγωνιστές τα πλάσματα του βυθού, με χαριτωμένα σκίτσα βγαλμένα από τη ζωή των διακοπών, αλλά και με ρίγες, καλοκαιρινά φρούτα και exotic prints, η συλλογή είναι όμορφη και πρακτική μαζί!

Pirate Octapus, Πετσέτα θαλάσσης βελουτέ από 100% βαμβάκι, 70×120, 11€.

Οι πετσέτες της Beach Collection της NEF-NEF HOMEWARE είναι φιλικές στο δέρμα και το περιβάλλον, ανθεκτικές στο αλάτι και τον ήλιο, προσφέρονται σε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής και… σας αλλάζουν τη διάθεση!

Ανακαλύψτε τις στο www.nef-nef.gr