Υλικά
- 500 γρ. χυμό ντομάτας
- 1 κ.γ. σκόνη κρεμμυδιού
- 3 κ.σ. μηλόξυδο
- 1/2 κ.γ. σκόρδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 πρέζα κανέλα
- 1 και 1/2 κ.γ. πάπρικα
- 2 φύλλα δάφνης
Εκτέλεση
- Σε μια μικρή κατσαρόλα βάλε όλα τα υλικά και σε χαμηλή φωτιά ανακάτεψε μέχρι να γίνουν τα μπαχαρικά ένα με τη σάλτσα. Άφησε μισόκλειστο το καπάκι και βράσε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας περιοδικά μέχρι να δέσει.
- Αφού πάρει μια παχύρρευστη υφή, άσε την κέτσαπ σου να κρυώσει και έπειτα, αφαίρεσε τη δάφνη.
- Βάλε την κέτσαπ σε ένα δοχείο ή βαζάκι και σέρβιρε. Αν περισσέψει φύλαξε την υπόλοιπη στο ψυγείο.