Υλικά

  • 200 γρ. φέτα
  • 25 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 25 γρ. σουσάμι ωμό
  • 1 αυγό
  • 80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ½ κ.γ. ελαιόλαδο
  • Μέλι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  • Σε ένα πιάτο αναμείξτε τη φρυγανιά με το σουσάμι. Σε άλλο πιάτο χτυπήστε το αυγό και σε ένα τρίτο πιάτο βάλτε το αλεύρι.
  • Στραγγίστε καλά και ταμπονάρετε με απορροφητικό χαρτί ένα κομμάτι φέτας περίπου 200 γρ και πάχους 1 εκ. Περάστε το από το αλεύρι ώστε να καλύψει όλες τις πλευρές.
  • Έπειτα βουτήξτε τη φέτα στο χτυπημένο αυγό και τέλος στο μείγμα φρυγανιάς-σουσαμιού. Τοποθετήστε τη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και ψεκάστε με λίγο ελαιόλαδο.
  • Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 250°C, στον αέρα για 13-15 λεπτά μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Γαρνίρετε με μέλι και σερβίρετε.