Υλικά
- 200 γρ. φέτα
- 25 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 25 γρ. σουσάμι ωμό
- 1 αυγό
- 80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ κ.γ. ελαιόλαδο
- Μέλι για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα πιάτο αναμείξτε τη φρυγανιά με το σουσάμι. Σε άλλο πιάτο χτυπήστε το αυγό και σε ένα τρίτο πιάτο βάλτε το αλεύρι.
- Στραγγίστε καλά και ταμπονάρετε με απορροφητικό χαρτί ένα κομμάτι φέτας περίπου 200 γρ και πάχους 1 εκ. Περάστε το από το αλεύρι ώστε να καλύψει όλες τις πλευρές.
- Έπειτα βουτήξτε τη φέτα στο χτυπημένο αυγό και τέλος στο μείγμα φρυγανιάς-σουσαμιού. Τοποθετήστε τη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και ψεκάστε με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 250°C, στον αέρα για 13-15 λεπτά μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Γαρνίρετε με μέλι και σερβίρετε.