Αν είστε λάτρεις των κοραλί και κόκκινων αποχρώσεων για το καλοκαίρι, τα tomato nails είναι κομμένα και ραμμένα για εσάς. Εξασφαλίζουν μια πρώτη θέση στη λίστα των φρέσκων καλοκαιρινών τάσεων για τα νύχια που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε στο επόμενο ραντεβού σας στο nail salon. Το κόκκινο της ντομάτας με τον πορτοκαλί υποτόνο είναι φωτεινό, τολμηρό και ό,τι πρέπει για το καλοκαιρινό σας μανικιούρ. Η απόχρωση αναδεικνύεται περισσότερο όταν το φινίρισμα είναι λαμπερό, ενώ ταιριάζει σε κάθε μήκος και σχήμα νυχιών.

Τα tomato nails φέτος είναι ο μεγάλος νικητής των nail trends και παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες, για να εμπνευστείτε και να δοκιμάσετε την τάση ASAP.

Διαβάστε επίσης: Η DIY deep conditioning μάσκα που μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Κλασικά tomato nails

Εάν αγαπάτε τα κλασικά μανικιούρ, αυτό το στιλ είναι ιδανικό για εσάς, ενώ ταυτόχρονα θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σας. Δοκιμάστε το κόκκινο της ντομάτας -σκεφτείτε ένα κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνο- σε μακριά, στρογγυλά ή ακόμη και σε κοντά νύχια. Η nail artist Harriet Westmoreland είναι γνωστή για την αγάπη της για τις γήινες αποχρώσεις στα νύχια, αλλά κάθε τόσο μοιράζεται κι ένα εντυπωσιακό κόκκινο μανικιούρ στο προφίλ της στο Instagram, οπότε τσεκάρετε τις προτάσεις της για έξτρα έμπνευση.

Ντομάτες και άλλα φρούτα

Για ένα παιχνιδιάρικο μανικιούρ, δοκιμάστε το tomato red σε όλα τα δάχτυλα και ζητήστε από την nail artist να ζωγραφίζει κάποιο φρούτο στο κέντρο κάθε νυχιού. Προτείνετέ της να μη βάψει τα φρούτα που θα σχεδιάσει για να φαίνεται το φυσικό χρώμα των νυχιών από κάτω κι έτσι να πετύχετε ένα negative-space αποτέλεσμα.

Πλάγιο γαλλικό

Δώστε ένα ευχάριστο twist στο κλασικό γαλλικό κάνοντας τη γραμμή πλάγια στο νύχι. Φυσικά, βάψτε τη γραμμή σε κοραλοκόκκινη απόχρωση και το γαλλικό σας είναι έτοιμο για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Tomato γαλλικό

Φυσικά, μπορείτε να υιοθετήσετε το κλασικό γαλλικό με τη γραμμή στην άκρη των νυχιών, αλλά με tomato χρώμα αντί για λευκό. Φροντίστε, ωστόσο, η γραμμή να είναι πιο παχιά από την κλασική λεπτή του γαλλικού, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο εμφανές κι εντυπωσιακό.

Γαλλικό με… καρδιές

Μπορεί να είναι μια τάση που έχουμε δει ξανά στο παρελθόν, αλλά φέτος συνδυάζεται με τη συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου και δημιουργεί ένα άκρως σύγχρονο και χαριτωμένο nail look. Σε αυτό το mani, η γραμμή του γαλλικού μεταμορφώνεται σε… καρδιά και μπαίνει ακριβώς στις άκρες των νυχιών. Αφήστε τη βάση «γυμνή», ώστε το κόκκινο να είναι ο πρωταγωνιστής του μανικιούρ.

Jelly tomato nails

Τα jelly bean nails είναι τεράστια τάση φέτος το καλοκαίρι, οπότε τολμήστε τα κι εσείς βάφοντας τα νύχια σας με μία μόνο στρώση από ένα κόκκινο βερνίκι με πορτοκαλί υποτόνο, για να πάρετε αυτό το ημιδιάφανο αποτέλεσμα που προσφέρουν τα jelly nails. Προτιμήστε το αμυγδαλωτό σχήμα και μακρύ μήκος για να υπάρχει μεγάλη επιφάνεια στα νύχια και το αποτέλεσμα να είναι έτσι πιο εντυπωσιακό.