Υλικά

  • 500γρ. τορτελίνια
  • 2 φλιτζάνια ντοματίνια
  • 1 φλιτζάνι βρασμένα λευκά φασόλια
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 φλιτζάνια φρέσκια ρόκα
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό
  • 4κ.σ. παρμεζάνα
  • 2κ.σ. Ελαιόλαδο ή πέστο (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)

Εκτέλεση

  • Ξεκινήστε τη σαλάτα σας βράζοντας τα τορτελίνια σας. Προτιμήστε να είναι al dente, για να έχουν καλύτερη υφή στη σαλάτα σας. Σουρώστε τα και αφήστε τα να κρυώσουν.
  • Παράλληλα κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και σε ένα μπολ ανακατέψτε τα μαζί με τα φασόλια, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τη ρόκα και τον μισό βασιλικό.
  • Προσθέστε στο μπολ τα τορτελίνια σας, ανακατέψτε καλά και γαρνίρετε με το ελαιόλαδο ή το πέστο, την παρμεζάνα και τον υπόλοιπο βασιλικό.