Υλικά
- 500γρ. τορτελίνια
- 2 φλιτζάνια ντοματίνια
- 1 φλιτζάνι βρασμένα λευκά φασόλια
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 φλιτζάνια φρέσκια ρόκα
- 1 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό
- 4κ.σ. παρμεζάνα
- 2κ.σ. Ελαιόλαδο ή πέστο (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)
Εκτέλεση
- Ξεκινήστε τη σαλάτα σας βράζοντας τα τορτελίνια σας. Προτιμήστε να είναι al dente, για να έχουν καλύτερη υφή στη σαλάτα σας. Σουρώστε τα και αφήστε τα να κρυώσουν.
- Παράλληλα κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και σε ένα μπολ ανακατέψτε τα μαζί με τα φασόλια, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τη ρόκα και τον μισό βασιλικό.
- Προσθέστε στο μπολ τα τορτελίνια σας, ανακατέψτε καλά και γαρνίρετε με το ελαιόλαδο ή το πέστο, την παρμεζάνα και τον υπόλοιπο βασιλικό.