Η Selena Gomez δεν είναι απλώς μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες στη βιομηχανία της ομορφιάς αλλά και influencer στα αξεσουάρ μαλλιών. Η επιρροή της ξεκίνησε ήδη από πέρυσι με το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού, “Love on top”, όπου εμφανίστηκε με διάφορα χτενίσματα με φιόγκους, ενώ λίγο αργότερα την είδαμε να αγκαλιάζει και την τάση των hair barettes. Πρόσφατα, ενέδωσε σε ένα ακόμη hair trend, τις φαρδιές κορδέλες, που μας πάνε πίσω στα 80s.

Διαβάστε επίσης: Butter glazed γαλλικό: Ένα από τα πιο κομψά mani για το καλοκαίρι

Η βαμβακερή λευκή κορδέλα, με την οποία είδαμε τη Selena Gomez να ποζάρει σε μια φωτογραφία που κοινοποίησε ο nail artist της, Tom Bachik, στο Instagram, είναι τέλεια για μια casual-chic καλοκαιρινή εμφάνιση, κρατάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο (bonus tip, ειδικά τώρα που ο καύσωνας καλά κρατεί) και χαρίζει μια vintage γοητεία σε κάθε γυναίκα.

Ωστόσο, η Selena Gomez δεν είναι η μόνη celebrity που δοκίμασε το συγκεκριμένο αξεσουάρ στο χτένισμά της. Η Kourtney Kardashian, η Lori Harvey, η Kaia Gerber και η Nicola Peltz-Beckham, έχουν πει ένα μεγάλο «ναι» στην κορδέλα συνδυάζοντάς τη με διαφορετικά outfits, δείχνοντας πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι αυτό το αξεσουάρ. Για μια athleisure chic εμφάνιση, προσθέστε ένα headband στο σινιόν ή την αλογοουρά σας, ενώ για το καλοκαίρι, φορέστε τη απλώς στην κορυφή του κεφαλιού όπως και η Selena Gomez, και αντιμετωπίστε τη ζέστη.

Η κορδέλα ήταν ένα ιδιαίτερα δημοφιλές αξεσουάρ μαλλιών στη δεκαετία του ’80 και του ’90. Μάλιστα, ένας λογαριασμός των θαυμαστών της Selena Gomez, ο @WorldwideSelG, στο X, ξέθαψε μια γλυκιά παιδική φωτογραφία της σταρ που φορούσε ακριβώς το ίδιο αξεσουάρ πριν από περίπου 20 χρόνια!

Η Selena Gomez συνδύασε το αξεσουάρ με ένα λευκό στράπλες φόρεμα κι ένα λαμπερό nude μανικιούρ -δια χειρός Tom Bachik-, και μαζί με τον σύντροφό της Benny Blanco πήγαν στο Nobu στο Malibu για ένα ιδιωτικό πάρτι στην παραλία. Το έντονο λευκό χρώμα της κορδέλας της πρόσθεσε μια χαλαρότητα και ανεμελιά στο στιλ της και φώτισε το πρόσωπό της στη στιγμή.