Υλικά

  • 250 γρ. μαγειρεμένο παντζάρι
  • 3 πορτοκάλια
  • 4 κουταλάκια του γλυκού ξύδι από λευκό κρασί
  • 2 μπλοκ χαλούμι των 250 γρ., στραγγισμένο
  • 100 γρ. νεροκάρδαμο

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά ή προθερμαίνουμε το φούρνο. Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα παντζάρια, τα πορτοκάλια, λίγο από το χυμό τους και το ξύδι. Αλατοπιπερώνουμε.
  • Κόβουμε το χαλούμι σε 4 κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε από τις δύο πλευρές. Έπειτα, το τηγανίζουμε ή το ψήνουμε στο γκριλ για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να χρυσαφίσει, να γίνει τραγανό και να αρχίσει λίγο να λιώνει. Συναρμολογούμε τη σαλάτα μας και σερβίρουμε.