Πρώτα στη λίστα για τη βαλίτσα των διακοπών είναι τα ρούχα και τα swimwear. Στα καταστήματα Lapin House και στο lapinkids.com θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, ανάμεσα σε αγαπημένα brands, όπως Lapin House, Polo Ralph Lauren, Vilebrequin, MC2 Saint Barth, Karl Lagerfeld, Zimmerman, Michael Kors και πολλά ακόμα. Αέρινα φορέματα με ρομαντικά ή καλοκαιρινά prints, άνετες βερμούδες και σορτς, δροσερά πουκάμισα, t-shirts και polo μπλουζάκια, είναι ό,τι χρειάζονται οι μικροί fashionistas για του καλοκαιρινούς προορισμούς.

 

Σειρά έχουν τα καλοκαιρινά παπούτσια, απαραίτητα για τις εξορμήσεις στην παραλία ή για τις απογευματινές βόλτες. Ένα ζευγάρι Polo Ralph Lauren είναι η πιο chic επιλογή για τα αγόρια, ενώ για τα κορίτσια που αγαπούν το χρώμα, τα brands Colors Of California και Igor δεν θα τους περάσουν απαρατήρητα.

 

Διακοπές χωρίς φουσκωτά παιχνίδια και αξεσουάρ θαλάσσης ή κολύμβησης δεν γίνονται. Τα άκρως καλοκαιρινά brands όπως Sunnylife, MC2 Saint Barth, Sun Of A Beach και πολλά ακόμα, διεκδικούν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών τους.

 

Ανακαλύψτε όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές με τα μικρά σας στα καταστήματα Lapin House ή στο lapinkids.com!