Υλικά

  • 320 γρ. πολτό μήλου
  • 80 γρ. κακάο
  • 2 αυγά
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • Σιρόπι καραμέλας

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πολτό και το κακάο με ένα σύρμα. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τα αυγά. Μόλις το μείγμα σου ομογενοποιηθεί ανακατεύουμε το μπέικιν πάουντερ.
  • Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε το μείγμα μας. Το σκεπάζουμε ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα στους 180°C για 20 λεπτά. Γαρνίρουμε με σιρόπι καραμέλας και σερβίρουμε.