Υλικά
- 320 γρ. πολτό μήλου
- 80 γρ. κακάο
- 2 αυγά
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- Σιρόπι καραμέλας
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πολτό και το κακάο με ένα σύρμα. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τα αυγά. Μόλις το μείγμα σου ομογενοποιηθεί ανακατεύουμε το μπέικιν πάουντερ.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε το μείγμα μας. Το σκεπάζουμε ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα στους 180°C για 20 λεπτά. Γαρνίρουμε με σιρόπι καραμέλας και σερβίρουμε.