Υλικά

  • 3 μεγάλες κονσέρβες τόνου σε νερό
  • 2 αυγά
  • 2κ.γ. χυμό από λεμόνι
  • 10κ.σ. γαλέτα
  • 3κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 3κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 πρέζα μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Αφού συγκεντρώσετε όλα σας τα υλικά, ξεκινήστε χτυπώντας τα αυγά με τον χυμό λεμόνι σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την γαλέτα με την παρμεζάνα. Σε ένα τρίτο μπολ προσθέστε τον τόνο με το κομμένο κρεμμύδι.
  • Ανακατέψτε όλα σας τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ, μέχρι να ομογενοποιηθούν και τελευταίο βάλτε το πιπέρι.
  • Πλάστε με τα χέρι σας τα μπιφτέκια, τα οποία πρέπει να σας βγουν 8.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά ελαιόλαδο, ψήστε τα μπιφτέκια σας, για περίπου 5 λεπτά από την κάθε πλευρά.