Υλικά
- 3 μεγάλες κονσέρβες τόνου σε νερό
- 2 αυγά
- 2κ.γ. χυμό από λεμόνι
- 10κ.σ. γαλέτα
- 3κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 3κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Αφού συγκεντρώσετε όλα σας τα υλικά, ξεκινήστε χτυπώντας τα αυγά με τον χυμό λεμόνι σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την γαλέτα με την παρμεζάνα. Σε ένα τρίτο μπολ προσθέστε τον τόνο με το κομμένο κρεμμύδι.
- Ανακατέψτε όλα σας τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ, μέχρι να ομογενοποιηθούν και τελευταίο βάλτε το πιπέρι.
- Πλάστε με τα χέρι σας τα μπιφτέκια, τα οποία πρέπει να σας βγουν 8.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά ελαιόλαδο, ψήστε τα μπιφτέκια σας, για περίπου 5 λεπτά από την κάθε πλευρά.