Υλικά

  • Κοτόπουλο στήθος, ανοιγμένα φιλέτα
  • Κάρυ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι ή πορτοκάλι
  • Μαρμελάδα βερίκοκο, χωρίς ζάχαρη
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Βάλτε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά να ζεσταθεί καλά. Στεγνώστε τα φιλέτα σας με χαρτί κουζίνας και τρίψτε τα με το αλατοπίπερο και από τις δύο πλευρές. Κάνετε το ίδιο και με το κάρυ.
  • Όταν έχει ζεσταθεί το τηγάνι, βάλετε το λάδι και τοποθετείστε τα φιλέτα. Ψήστε τα φιλέτα για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, έως ότου πάρουν λίγο χρώμα και αφαιρέστε τα από το τηγάνι.
  • Στο τηγάνι προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικα (το χυμό, το ξύσμα και τη μαρμελάδα). Μολις πάρουν βράση τα υλικά ξαναβάζετε μέσα τα φιλέτα και χαμηλώστε το μάτι σε μέτρια φωτιά.
  • Αφήστε τα φιλέτα να βράσουν με τη σάλτσα, μέχρι να σωθεί το πολύ ζουμί και να μείνει μία πηκτή σαλτσούλα, γυρνώντας τα 1-2 φορές. Θα είναι έτοιμα σε περίπου 5-8 λεπτά.