Για τους τυροκεφτέδες θα χρειαστείτε:

  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 150γρ. τυρί φέτα
  • 3 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 4 αυγά
  • Λίγο φρέσκο γάλα
  • Λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι φρυγανιά
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε το αλευρί σε μια λεκάνη.
  2. Ρίχνετε τη φέτα λιωμένη με πιρούνι, το κεφδαλοτύρι, τα 3 αυγά χτυπημένα, αλάτι, πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και τα ανακατεύετε καλά.
  3. Αν το μείγμα είναι πολύ σφιχτό, προσθέτετε λίγο γάλα.
  4. Παίρνετε λίγο λίγο μείγμα, το πλάθετε σε κεφτέδες και τα βάζετε για μισή ώρα στο ψυγείο.
  5. Χτυπάτε το τέταρτο αυγό και το βάζετε σε ένα μπολ.
  6. Ρίχνετε αρκετό λάδι στο τηγάνι και αφήνετε να ζεσταθεί καλά.
  7. Παίρνετε έναν τυροκεφτέ, τον βουτάτε στο αυγό, κατόπιν στη φρυγανιά, τον βάζετε στο τηγάνι και συνεχίζετε με τους υπόλοιπους.
  8. Αφού ροδίσουν, τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα ώστε να στραγγίξουν και σερβίρετε.