Υλικά

  • 220γρ. τυρί κρέμα χωρίς λιπαρά, μαλακό
  • 170γρ. γιαούρτι με γεύση ροδάκινο
  • 110γρ. σαντιγί με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κούπα καθαρισμένα και κομμένα ροδάκινα
  • 1 κούπα βατόμουρα και φράουλες
  • 1 κλαδάκι φρέσκα φύλλα μέντας

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το τυρί κρέμα και το γιαούρτι. Χτυπήστε με ένα ηλεκτρικό μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει λείο.
  • Προσθέστε τη σαντιγί, τα ροδάκινα και το 1 φλιτζάνι μούρα και φράουλες
  • Αδειάστε το μείγμα σας σε ένα τετράγωνο πυρέξ. Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και καταψύξτε περίπου 8 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί
  • Για να σερβίρετε, αφήστε να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου περίπου 45 λεπτά για να ξεπαγώσει ελαφρώς. Κόψτε σε τετράγωνα. Εάν θέλετε, γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου και επιπλέον μούρα.