Υλικά
- 3 φλιτζάνια πλήρες γάλα απλό γιαούρτι
- ¼ φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1 ½ φλιτζάνι φράουλες κομμένες σε φέτες
- ¼ φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας χωρίς ζάχαρη (καλύτερα πάνω από 70% περιεκτικότητα σε κακάο)
Εκτέλεση
- Στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι 25 επί 38 εκατοστά.
- Ανακατέψτε το γιαούρτι, το σιρόπι σφενδάμου (ή το μέλι) και τη βανίλια σε ένα μεσαίο μπολ. Απλώστε το μείγμα στη λαδόκολλα και σκορπίστε τις ψιλοκομμένες φράουλες. Ρίξτε διάσπαρτα τα κομματάκια σοκολάτας.
- Βάλτε στην κατάψυξη για να παγώσει για 3 ώρες. Κόψτε σε κομμάτια και σερβίρετε.