Υλικά

  • Λίγη ρόκα
  • 2 ροδάκινα
  • 1/3 του φλιτζανιού τυρί κότατζ
  • 1 χούφτα κουκουνάρι
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι βαλσάμικο

Πώς θα την φτιάξετε

  1. Αρχικά, ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες.
  2. Πλένουμε καλά τη ρόκα και τη βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
  3. Προσθέτουμε το τυρί ρικότα και τα κομμάτια ροδάκινου.
  4. Γαρνίρουμε με το κουκουνάρι και, τέλος, προσθέτουμε τη βινεγκρέτ βαλσάμικο με ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι (αφού τα έχουμε ανακατέψει καλά).