Υλικά
- Λίγη ρόκα
- 2 ροδάκινα
- 1/3 του φλιτζανιού τυρί κότατζ
- 1 χούφτα κουκουνάρι
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
- Ξύδι βαλσάμικο
Πώς θα την φτιάξετε
- Αρχικά, ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες.
- Πλένουμε καλά τη ρόκα και τη βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
- Προσθέτουμε το τυρί ρικότα και τα κομμάτια ροδάκινου.
- Γαρνίρουμε με το κουκουνάρι και, τέλος, προσθέτουμε τη βινεγκρέτ βαλσάμικο με ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι (αφού τα έχουμε ανακατέψει καλά).