Υλικά

  • 2 φλιτζάνια τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά χωρίς αλάτι
  • 4 φλιτζάνια φράουλες
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το τυρί cottage σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε το σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει λείο, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τις φράουλες και το μέλι και χτυπήστε μέχρι να γίνει εντελώς λείο, περίπου 2 λεπτά.

Σερβίρετε αμέσως για soft παγωτό ή αδειάστε το σε ένα ταψί, καλύψτε το σφιχτά με μεμβράνη και καταψύξτε μέχρι να το σερβίρετε. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο, βγάλτε το από την κατάψυξη περίπου 20 λεπτά πριν το σερβίρισμα για να αφήσετε το μείγμα να μαλακώσει.