Υλικά για 2 δόσεις
- 2 σαγκουίνια (ή πορτοκάλια)
- 1 μπανάνα
- 2 ροδάκινα
- ½ μάνγκο
- 1 κουταλάκι μέλι
- 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
- Φύλλα μέντας ή δυόσμου
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τα ροδάκινα, αφαιρείτε το κουκούτσι και τα κόβετε σε κομμάτια. Επειτα καθαρίζετε την μπανάνα και το μάνγκο.
- Βάζετε τα φρούτα στο μπλέντερ μαζί με τον χυμό από τα σαγκουίνια, το μέλι, τη μέντα και τον χυμό λεμονιού και τα χτυπάτε όλα στο μπλέντερ, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν πολτό.
- Αφήνετε το μείγμα για λίγο στο ψυγείο για να παγώσει και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.