Μόλις γυρίσατε από διακοπές ή από ξενύχτι και οι μαύροι κύκλοι σας στέκονται αγέρωχοι κάτω από τα μάτια σας και σας κοιτάνε; Πριν προλάβετε να πιάσετε το concealer σας για να τους καλύψετε, ο διάσημος makeup artist Scott Barnes -ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα συγκλονιστικά makeup looks της Jennifer Lopez- σάς έχει μια άλλη έξυπνη λύση. Το κόλπο του με το lip balm έχει γίνει viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δε γίνεται να μην το δοκιμάσετε κι εσείς.

Ο εμβληματικός makeup artist χρησιμοποιεί συγκεκριμένα το Lip Repair Stick της Aquaphor για αυτό το hack, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το hack του με οποιοδήποτε διάφανο lip balm -ιδανικά σε μορφή στικ- έχετε στο νεσεσέρ σας.

Γιατί να το δοκιμάσετε

Το makeup hack που ο Scott Barnes υπόσχεται πως κάνει θαύματα, εκτός από εύκολο είναι όντως αποτελεσματικό -τα βίντεο των γυναικών που το δοκιμάζουν τα λένε όλα! Το lip balm ουσιαστικά λειαίνει την περιοχή κάτω από τα μάτια κι εμποδίζει από το να δημιουργηθούν αυτές οι αντιαισθητικές λεπτές γραμμές μετά από ώρες που είστε βαμμένες. Επίσης, χάρη στην κρεμώδη και απαλή υφή του, προσφέρει μια διακριτική λάμψη στο σημείο, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως έχετε κοιμηθεί ένα γεμάτο 8ωρο (ακόμη κι αν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο)!

@beautyfixrn Trying this viral hack by @Scott Barnes !! Aquaphor lip stick under my under eye concealer to help hydrate the eyes and also prevent creasing! This is his viral makeup hack for his clients with more mature skin! I am 36 and want to see how this works for me! 👏🏼 #undereyeconcealer #concealer #concealerhack #concealertutorial #undereyecircles #undereyemakeup #makeuphacks #scottbarnes #aquaphor #aquaphormagic #fyp #viralmakeup ♬ original sound – Jessica Rae

Βήμα-βήμα η διαδικασία

#1

Αρχικά, ξεκινήστε εφαρμόζοντας το lip balm στους μαύρους κύκλους σας σαν να το βάζετε στα χείλη σας. Ο ίδιος το περνάει και από τα χείλη, αλλά και από τις ρυτίδες γέλιου, γύρω από το στόμα.

#2

Στη συνέχεια, πάρτε τον κορέκτορά σας και διορθώστε τυχόν δυσχρωμίες που μπορεί να έχετε κάτω από τα μάτια. Ταμπονάρετε πολύ καλά το προϊόν, για να γίνει ένα με την επιδερμίδα σας.

#3

Συνεχίστε κάνοντας contouring χρησιμοποιώντας ιδανικά ένα κρεμώδες προϊόν για πιο φυσικό αποτέλεσμα κι έπειτα, εφαρμόστε και το foundation σας σε όλο το πρόσωπο, για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση σας.

#4

Σε αυτό το σημείο, πάρτε το concealer και απλώστε το στους μαύρους κύκλους. Αφήστε το να «καθίσει» στο δέρμα για μερικά δευτερόλεπτα και μετά μπλεντάρετέ το με ένα πινέλο για concealer -στη συνέχεια, μπορείτε να ταμπονάρετε το concealer και με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ για πιο φυσικό φινίρισμα.

#5

Φιξάρετε το concealer σας με μια setting powder κι ένα μικρό πινέλο για περισσότερη ακρίβεια. Ολοκληρώστε με το υπόλοιπο μακιγιάζ όπως θέλετε και είστε έτοιμες να ξεγελάσετε τους πάντες!