Η Lily Collins ανήκει κι επίσημα στο club των γυναικών με bob κούρεμα. Η αγαπημένη ηθοποιός πριν λίγο καιρό κούρεψε καρέ τα μαλλιά της και άλλαξε το χρώμα τους σε ένα σκούρο καστανό – μια μεγάλη αλλαγή που δε δίστασε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο Instagram. Έκτοτε, δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της δείχνοντάς μας το νέο της hair look και βάζοντας ολοένα και περισσότερες γυναίκες στον πειρασμό να το υιοθετήσουν κι εκείνες. Την αλλαγή στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο hairstylist Jacob Schwartz και το αποτέλεσμα είναι oh so chic!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Πώς να το ζητήσετε στο κομμωτήριο

Εάν θέλετε να γίνετε κι εσείς μια άλλη Emily in Paris -πάνω στην ώρα για την πρεμιέρα του πρώτου μέρους της τέταρτης σεζόν στις 15 Αυγούστου-, υπάρχει τρόπος. Αρχικά, συγκεντρώστε μερικές εικόνες με το look, για να δείξετε στον κομμωτή σας. Ζητήστε του ένα bob κούρεμα, όπου το μήκος θα φτάνει ελαφρώς πιο κάτω από τα αυτιά, στην αρχή του λαιμού.

Όσον αφορά το χρώμα, ο Jacob Schwartz πέτυχε την πλούσια σκούρα καστανή απόχρωση στα μαλλιά της ηθοποιού κάνοντας μια μίξη διαφόρων τόνων. Στο μπροστινό μέρος των μαλλιών χρησιμοποίησε ένα ανοιχτό καφέ, για να πετύχει μια πιο φυσική εμφάνιση. Στη συνέχεια, έβαψε με ένα ελαφρώς πιο σκούρο καφέ όλα τα μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και ολοκλήρωσε με ένα ημιμόνιμο hair gloss «κλειδώνοντάς» το με το Olaplex Bond Multiplier No.1, για να χαρίσει μια ωραία, εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Styling tips

Κάθε χτένισμα όσο απλό ή πολύπλοκο κι αν είναι ξεκινάει από σωστά περιποιημένα μαλλιά -το ίδιο ισχύει και για το look της Lily Collins. Λουστείτε χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό σαμπουάν και conditioner, για να γεμίσετε με υγρασία την τρίχα και να κάνετε τα μαλλιά σας πιο λεία και απαλά.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα σπρέι για απαλότητα κατά το στέγνωμα και συνεχίστε με ένα έλαιο μαλλιών, για να πετύχετε αυτό το κομψό, λείο και μεταξένιο φινίρισμα που χρειάζεται ένα τέτοιο στιλ μαλλιών. Έπειτα, πάρτε το πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα και φορμάρετε τα μαλλιά σας για να ισιώσουν. Μόλις τελειώσετε με όλα τα μαλλιά, απλώστε θερμοπροστατευτικό προϊόν και συνεχίστε το styling με ένα εργαλείο για ίσιωμα. Ισιώστε καλά τα μαλλιά σας, για να πετύχετε ένα λείο αποτέλεσμα και να αποκτήσετε το πολυπόθητο hair look της ηθοποιού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)