Υλικά

  • 1/2 κούπα βρώμη
  • 1 ώριμη μπανάνα
  • 1/2 κανονική μπανάνα
  • 1 αυγό
  • 1 κούπα γάλα σόγιας
  • 1/4 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
  • 1κ.σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
  • Mερικές σταγόνες μαύρης σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C
  • Σε ένα μπλέντερ προσθέστε τη βρώμη, την ώριμη μπανάνα, το αυγό, το γάλα σόγιας, το μπέϊκιν πάουντερ και το κακάο και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Βάλτε το μείγμα σε ένα ταψάκι που μπορεί να μπει στον φούρνο.
  • Από πάνω προσθέστε μερικά κομμάτια από την μπανάνα και τις σταγόνες σοκολάτας
  • Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθούν οι άκρες και να ψηθεί το κέντρο.