Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Ενώ μπορεί να υπάρχουν μερικοί κανόνες για τα κουρέματα και χτενίσματα που πρέπει να κάνετε καθώς περνάτε από δεκαετία σε δεκαετία, εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι μπορείτε να έχετε τα μαλλιά σας όπως εσείς θέλετε. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ποιο hairstyle σας ταιριάζει και με ποιο νιώθετε περισσότερο άνετα.

Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το ιδανικό για το σχήμα του προσώπου, την υφή των μαλλιών ή τον τρόπο ζωής σας hair look, οπότε αν ψάχνετε για λίγη έμπνευση, οι παρακάτω celebrities άνω των 50 θα σας δώσουν τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες.

Διαβάστε επίσης: Lily Collins: Τα μαλλιά της θα σας μεταφέρουν στο… Παρίσι

Andie Macdowell

Το θρυλικό μοντέλο Andie Macdowell με τα σγουρά γκρίζα μαλλιά της είναι σκέτη έμπνευση. Η ίδια έχει διατηρήσει το μακρύ μήκος της ανά τα χρόνια, αλλά και το ιδιαίτερο χρώμα της, που τα τελευταία έτη αποτελεί τεράστια τάση και ίσως ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε κι εσείς αν πλησιάζετε ή είστε άνω των 50.

Claudia Schiffer

Η Claudia Schiffer μάς δίνει διαρκή «μαθήματα» για το πώς είναι τα τέλεια beachy waves, ένα άκρως καλοκαιρινό χτένισμα, δείχνοντάς μας διαρκώς τα δικά της -μόνο που εκείνη τα διατηρεί όλο τον χρόνο.

Nicole Kidman

Έχουμε εμμονή με τα σγουρά μαλλιά της Nicole Kidman. Η διάσημη σταρ μπορεί να δοκιμάζει και άλλα hairstyles και μήκη κατά καιρούς, αλλά πάντα επιστρέφει στη μεγάλη της αγάπη, το φυσικό σγουρό hair look της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Cate Blanchett

Η Cate Blanchett είναι άλλη μία ηθοποιός που αγαπάει τα κυματιστά μαλλιά, ενώ το κούρεμά της είναι ίδιο εδώ και πολλά χρόνια. Η διάσημη ηθοποιός φροντίζει τα καρέ μαλλιά της να είναι πάντα στην τρίχα και κυρίως σγουρά, ενώ σπάνια θα τη δείτε με ίσια μαλλιά.

Grece Ghanem

Το statement bob κούρεμα σε συνδυασμό με τα γκρίζα μαλλιά της Grece Ghanem είναι ένα combo που λίγες γυναίκες μπορούν να υποστηρίξουν. Η ίδια αποδεικνύει ότι το γκρι χρώμα στα μαλλιά δεν πρέπει να είναι ταμπού, αντίθετα προσδίδει κύρος και κομψότητα στο στιλ κάθε γυναίκας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Anna Wintour

Το εμβληματικό bob της editor in chief της αμερικανικής Vogue και Global Editorial Director της Condé Nast εξακολουθεί να φαίνεται διαχρονικό. Δεν μπορούμε να τη φανταστούμε με άλλο hairstyle, αφού το bob haircut της είναι απόλυτα δικό της και τής χαρίζει απαράμιλλη κομψότητα.

Julia Roberts

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει τόσο κομψή με τις ατημέλητες αφέλειές της και τα μακριά μαλλιά της. Είναι η απόδειξη ότι μπορείτε να έχετε μακρύ μήκος ακόμη κι αν έχετε περάσει τα 50!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Sandra Bullock

Τα επιμελώς ατημέλητα κυματιστά μαλλιά της διάσημης ηθοποιού είναι το σήμα κατατεθέν της όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η Sandra Bullock αποδεικνύει ότι δείχνουν όμορφα σε κάθε ηλικία!