Υλικά
- 1/2 κούπα βρώμη
- 1 ώριμη μπανάνα
- 1/2 κανονική μπανάνα
- 1 αυγό
- 1 κούπα γάλα σόγιας
- 1/4 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
- 1 κ.σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
- Μερικές σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Σε ένα μπλέντερ προσθέστε τη βρώμη, την ώριμη μπανάνα, το αυγό, το γάλα σόγιας, το μπέϊκιν πάουντερ και το κακάο και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Βάλτε το μείγμα σε ένα ταψάκι που μπορεί να μπει στον φούρνο.
- Από πάνω προσθέστε μερικά κομμάτια από την μπανάνα και τις σταγόνες σοκολάτας.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθούν οι άκρες και να ψηθεί το κέντρο.