Υλικά

  • 100γρ. μαύρη σοκολάτα
  • 500γρ. φράουλες
  • 250γρ. βατόμουρα
  • 6 σαβαγιάρ
  • 4 κ.σ. καφέ εσπρέσο
  • 400γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά

Εκτέλεση

  • Λιώστε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας κάθε 10 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει λεία.
  • Βουτήξτε 8 φράουλες στη σοκολάτα και τοποθετήστε τις στο ψυγείο μέχρι να στεγνώσει η σοκολάτα και κόψτε τις υπόλοιπες φράουλες σε λεπτές φέτες.
  • Σε ένα μπολ, μουλιάστε τα σαβαγιάρ στον καφέ εσπρέσο.
  • Τοποθετήστε ένα λεπτό στρώμα από βατόμουρα στον πάτο τεσσάρων μικρών μπολ ή ποτηριών. Στη συνέχεια, στρώστε τα εμποτισμένα σαβαγιάρ, τις φέτες φράουλας και το γιαούρτι. Συμπληρώστε με τα υπόλοιπα βατόμουρα, και βάλτε τα στο ψυγείο για περίπου μια ώρα.
  • Σερβίρετε τοποθετώντας από πάνω τις φράουλες με την επικάλυψη σοκολάτας.