Υλικά
- 3 φλιτζάνια κατεψυγμένα μάνγκο
- 1 κουτί κρέμα καρύδας πλήρες σε λιπαρά (περίπου 400 γραμμάρια)
- 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Προσθέστε το μάνγκο στο μπλέντερ και ανακατέψτε το καλά μέχρι να θρυμματιστεί.
- Προσθέστε το γάλα καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Αδειάστε το μείγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και καταψύξτε για 3-6 ώρες ή μέχρι να παγώσει τελείως.
- Αφήστε το να ξεπαγώσει για 20-60 λεπτά πριν το σερβίρετε.