Υλικά

  • 3 φλιτζάνια κατεψυγμένα μάνγκο
  • 1 κουτί κρέμα καρύδας πλήρες σε λιπαρά (περίπου 400 γραμμάρια)
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  • Προσθέστε το μάνγκο στο μπλέντερ και ανακατέψτε το καλά μέχρι να θρυμματιστεί.
  • Προσθέστε το γάλα καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Αδειάστε το μείγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και καταψύξτε για 3-6 ώρες ή μέχρι να παγώσει τελείως.
  • Αφήστε το να ξεπαγώσει για 20-60 λεπτά πριν το σερβίρετε.