Υλικά

  • 100 γρ. κους κους (αυθεντικό όχι ζυμαρικό)
  • 200 ml ζεστό ζωμό λαχανικών με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κύβο)
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • ½ αγγούρι
  • 50 γρ. τυρί φέτα σε κυβάκια
  • 2 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού
  • 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι

Εκτέλεση

  • Ρίξτε το κους κους σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύστε το ζωμό. Σκεπάστε και αφήστε για 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και να απορροφηθεί όλος ο ζωμός.
  • Κόψτε σε φέτες τα κρεμμύδια και την πιπεριά και ψιλοκόψτε το αγγούρι. Προσθέστε τα όλα στο κους κους μαζί με το πέστο.
  • Θρυμματίστε τη φέτα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.
  • Πασπαλίστε με κουκουνάρι για να σερβίρετε.