Υλικά
- 100 γρ. κους κους (αυθεντικό όχι ζυμαρικό)
- 200 ml ζεστό ζωμό λαχανικών με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κύβο)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 κόκκινη πιπεριά
- ½ αγγούρι
- 50 γρ. τυρί φέτα σε κυβάκια
- 2 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού
- 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
Εκτέλεση
- Ρίξτε το κους κους σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύστε το ζωμό. Σκεπάστε και αφήστε για 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και να απορροφηθεί όλος ο ζωμός.
- Κόψτε σε φέτες τα κρεμμύδια και την πιπεριά και ψιλοκόψτε το αγγούρι. Προσθέστε τα όλα στο κους κους μαζί με το πέστο.
- Θρυμματίστε τη φέτα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.
- Πασπαλίστε με κουκουνάρι για να σερβίρετε.