Κάθε φορά που ανοίγουμε το TikTok βλέπουμε μοντέρνα χρώματα μαλλιών, στιλάτα κουρέματα και χτενίσματα που μας βάζουν στον πειρασμό να τα δοκιμάσουμε στο επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο. Τελευταία, όμως, 6 hair trends περνάνε ξανά και ξανά μπροστά από τα μάτια μας, υπόσχονται να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας και είναι όλα ένα προς ένα – τα μοιραζόμαστε μαζί σας αμέσως πιο κάτω, για έξτρα inspo.

’70s vibes

Το hashtag #70shair έχει σχεδόν δεκαπέντε χιλιάδες δημοσιεύσεις και φαίνεται ότι οι celebrities τα λατρεύουν – όπως η Daisy Edgar-Jones, που πρόσφατα υιοθέτησε τα ’70s curtain bangs. Αυτό το μοντέρνο στιλ συνήθως χαρακτηρίζεται από φιλάρισμα περιμετρικά του προσώπου, για να το πλαισιώνει ομοιόμορφα, και πολύ όγκο και κίνηση σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών, κάτι που μπορείτε να πετύχετε με ρόλεϊ ή με πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα. Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε και τις αφέλειες στην εξίσωση όπως και η Daisy Edgar-Jones και το αποτέλεσμα θα είναι ονειρικό.

Φυσικοί κυματισμοί και μπούκλες

Σύμφωνα με το TikTok, αυτή η σεζόν φέρνει στο προσκήνιο τη φυσική υφή των μαλλιών. Τα beach waves  ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, οπότε είτε πιάστε το σπρέι θαλασσινού νερού είτε αγκαλιάστε τα φυσικά σπαστά ή σγουρά μαλλιά σας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

B for Brunette

Οι σκούρες, πλούσιες, λαμπερές μελαχρινές αποχρώσεις είναι trending εδώ και καιρό, αλλά, σύμφωνα με τις τάσεις μαλλιών που κυκλοφορούν στο TikTok, αυτό το «πολυτελές» χρώμα μαλλιών δε θα πάει πουθενά. Σίγουρα είναι μια επιλογή που δεν απαιτεί πολλή συντήρηση, αλλά καλό είναι να έχετε στο μπάνιο σας και ένα hair gloss για μελαχρινές, για να διατηρείτε το χρώμα φρέσκο ​​μεταξύ των ραντεβού στο κομμωτήριο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Μεσαίου μήκους μαλλιά

Αν θέλετε να κουρευτείτε, αλλά δε σας αρέσει το bob haircut, τότε, σύμφωνα με το TikTok, τα μεσαίου μήκους μαλλιά είναι η ιδανική λύση για εσάς. Τα βίντεο αυτού του στιλ μαλλιών έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές, με πολλά beauty girls να σχολιάζουν πόσο πολύ τους αρέσει και θέλουν να το υιοθετήσουν.

«Κρεμώδη» ξανθά

Το ξανθό μελί και οι χρυσαφένιες αποχρώσεις είναι σίγουρα ακόμα στη μόδα, αλλά φαίνεται ότι τώρα τελευταία κυριαρχεί ένας ελαφρώς πιο φωτεινός και «κρεμώδης» τόνος του ξανθού. Θα τον δείτε στη Sabrina Carpenter και σε άλλες διασημότητες και είμαστε σίγουρες πως θα πειστείτε να τον δοκιμάσετε κι εσείς, ειδικά εάν είστε ήδη ξανθιά και θέλετε να φρεσκάρετε το χρώμα σας.

Ατημέλητο σινιόν

Ξεχάστε τα slicked-back σινιόν, καθώς το TikTok επιτάσσει την επιστροφή του χαλαρού και ατημέλητου σινιόν. Αυτό το αβίαστο στιλ είναι τέλειο για εκείνες τις ζεστές μέρες στην πόλη ή τις χαλαρές βραδιές στο νησί. Το κλειδί για αυτό το hair look είναι να μην κάνετε τέλειο το σινιόν σας και να αφήσετε μερικές τούφες να πέσουν φυσικά γύρω από το πρόσωπό σας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)