Σχεδόν όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα μίνιμαλ μανικιούρ που γίνονται με nude τόνους. Φέτος, όμως, τα πράγματα αλλάζουν και γήινες θεωρούνται και άλλες αποχρώσεις που δεν είχαμε εξαρχής στο μυαλό μας, όπως το απαλό ροδακινί. Υπάρχει κάτι σε αυτό το καλοκαιρινό χρώμα που κάνει το μανικιούρ μας απόλυτα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα κομψό. Μάλιστα, πολλές είναι και οι celebrities που έχουν ενδώσει στα “peach nails”, όπως η Rochelle Humes και η Rosie Huntington-Whiteley, ενώ σύμφωνα με τα Google Trends, οι αναζητήσεις για ροδακινί σχέδια νυχιών αυξήθηκαν αυτό το καλοκαίρι. Είναι ξεκάθαρα η χρονιά του peach mani!

Κι αν σκέφτεστε πως ένα ροδακινί μανικιούρ είναι βαρετό, κι όμως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το φορέσετε, από το γαλλικό μέχρι κομψά nail designs. Εμείς κάναμε την αναζήτησή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεντρώσαμε τους 4 κορυφαίους τρόπους να υιοθετήσετε τα “peach nails” -αποθηκεύστε το αγαπημένο σας στιλ μανικιούρ και δείξτε το στη μανικιουρίστ σας στο επόμενο ραντεβού.

Διαβάστε επίσης: Over 50: Τα hairstyles των celebrities που είναι σκέτη έμπνευση

Τα σχέδια των peach nails που ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε είναι τα εξής:

Ανάποδο γαλλικό

Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το ανάποδο γαλλικό, όπου η γραμμή γίνεται στην πάνω πλευρά του νυχιού και όχι στην άκρη του. Αντί για λευκό στη γραμμή, επιλέξτε ένα απαλό ροδακινί, που θα κάνει το mani σας άκρως φωτεινό, γλυκό και κομψό.

Κλασικό γαλλικό

Εάν, από την άλλη, είστε λάτρεις του μίνιμαλ, τότε δεν έχετε παρά να επιμείνετε στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ με ένα ευχάριστο όμως twist. Κάντε τη γραμμή πιο λεπτή και βάψτε τη με ένα απαλό ροδακινί χρώμα αντί για λευκό. Το αποτέλεσμα θα είναι ερωτεύσιμο!

Μίνιμαλ και φωτεινό

Φυσικά, μπορείτε να μην κάνετε κανένα απολύτως σχέδιο στα νύχια σας και να κινηθείτε απλά. Βάψτε όλα τα νύχια σας σε μια ροδακινί απόχρωση που κολακεύει τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας και αφήστε τα “peach nails” σας να σας χαρίσουν τις πιο statement εμφανίσεις. Το ίδιο χρώμα μπορείτε να επιλέξετε και για το πεντικιούρ σας για ένα matchy-matchy αποτέλεσμα.

Ombre εφέ

Για εσάς που αγαπάτε τα περίτεχνα και ιδιαίτερα nail designs, υπάρχει λύση να ενσωματώσετε το ροδακινί στο μανικιούρ σας. Δημιουργήστε ένα ombre εφέ στην άκρη των νυχιών σας και πετύχετε ένα φανταστικό mani.