Πάντα με το σλόγκαν ‘’Μayoral making friends’’ η εταιρεία προσφέρει την καλύτερη σχέση μόδας, ποιότητας και τιμής στην αγορά.

Για ακόμα μια σεζόν, κυριαρχεί η άνεση χωρίς να χάνεται ο εξαιρετικός σχεδιασμός και η προοδευτική ενσωμάτωση πιο οικολογικά υπεύθυνων υλικών.

Η συλλογή, δημιουργήθηκε για να ντύνει τα παιδιά από τη γέννησή τους και παρουσιάζει νέους συνδυασμούς χρωμάτων, στυλ και θεμάτων.

Ανανεωμένα σχέδια και υφάσματα με νέες ποιότητες προστίθενται στη συλλογή ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν, να κάνουν φίλους και να μαθαίνουν με απόλυτη άνεση.

“Girls just wanna have fun” με τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων της ανανεωμένης συλλογής

Αυτή τη σεζόν τα ρούχα γίνονται πιο ευέλικτα και προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση. Επιπλέον, τα σχέδια #ecofriends συνεχίζουν να αποτελούν μέρος της συλλογής.

Το φθινόπωρο είναι ντυμένο σε πετρόλ, γαλάζιες ή σαμπανιζέ αποχρώσεις για τα αμπιγιέ ρούχα ενώ οι πιο casual γραμμές παρουσιάζουν νέα χρώματα όπως η ορχιδέα, η μόκα ή το δαμασκηνί.

Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων της συλλογής επιτρέπει τη δημιουργία πολλαπλών συνδυασμών που αναμειγνύονται με βασικά ουδέτερα χρώματα, προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών looks.

Οι πούλιες, τα πλεκτά, τα μεταλλιζέ υφάσματα και το τούλι αποκτούν εξέχουσα θέση αυτή τη σεζόν και δίνουν το παρόν σε όλους τους τύπους ενδυμάτων όπως total looks, φούστες, πουκάμισα ή bombers.

Στην συλλογή Baby, τόσο το αγόρι όσο και το κορίτσι μοιράζονται looks με την ίδια θεματική και τα ίδια χρώματα ώστε τα αδερφάκια να ντύνονται με ασορτί looks.

Oι συλλογές Baby (6-36 μηνών), Mini (2-9 ετών) και Junior (8-16 ετών), μοιράζονται χρωματικούς συνδυασμούς, στυλ και θέματα, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τη συλλογή.

Boys will be boys – Γι’ αυτό χρειάζονται στυλ και άνεση

Μια συλλογή με αρμονία χρωμάτων, άνετα υφάσματα, ποιότητα και ασφάλεια στις διαδικασίες της.

Αυξάνεται η γκάμα στα μπουφάν, με ανανεωμένη ποιότητα υφασμάτων και φινιρισμάτων αλλά και με εξαιρετική άνεση και στυλ.

Τα είδη τύπου bomber, σε συνδυασμό με τα πουκάμισα, αποτελούν επίσης μια ανανεωμένη πρόταση στη συλλογή.

Στην κατηγορία Baby (6-36 μηνών), οι συλλογές- κάψουλα “Smart and comfy” και “Warm and cozy” διαθέτουν πολλές επιλογές συνδυασμών, που χαρακτηρίζονται από το χαλαρό στυλ.

Στην κατηγορία Mini (2-9 ετών) αγόρι, η οικογένεια “Festive suiting” παρουσιάζει ανανεωμένο ντύσιμο με νέα ρούχα και κομψό στυλ.

Στην κατηγορία Junior (8-16 ετών), η έμφαση δίνεται σε πιο σύγχρονα σχέδια, όπως skateboarding, Ηigh School, αγώνες αυτοκινήτων και μπάσκετ, μεταξύ άλλων.

Ένας κόσμος γεμάτος λεπτομέρειες, ανανεωμένα υφάσματα και νέα σχέδια

Η Νewborn συλλογή (0-18 μηνών) συνδυάζει τη γλυκύτητα και την ενέργεια.

Η ζεστασιά, η τρυφερότητα και η αυθεντικότητα πρωταγωνιστούν σε αυτή τη συλλογή, προσδίδοντας άνεση και πρακτικότητα σε όλα τα ρούχα.

Χρησιμοποιούνται ειδικά prints, συνδυάζοντας τις ίδιες θεματικές για αγόρια και κορίτσια, ώστε τα αδέρφια να μπορούν να ντύνονται ασορτί.

Η χρωματική παλέτα εμπλουτίζεται, με μια μεγάλη γκάμα που εκτείνεται από απαλές αποχρώσεις σε πιο ζωντανά χρώματα.

Ενσωματώνονται υφάσματα με νέες ιδιότητες, με πιο ευχάριστες και απαλές υφές, όπως μαλλί προβάτου, σενίλ, πλέξη, μικροκοτλέ και θερμοσφραγισμένες μικροΐνες.

Τα είδη βρεφανάπτυξης ανανεώνονται με την είσοδο τεχνικών υφασμάτων και πιο συμπαγών τσαντών.

Αυτό το φθινόπωρο οι σόλες γίνονται πιο εύκαμπτες και ελαφριές

Η συλλογή παπουτσιών (Μεγέθη 15-38) διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σε στυλ σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση, ξεχωριστές περιστάσεις και εκδηλώσεις. Από μπότες και μποτάκια μέχρι παπούτσια αμπιγιέ και αθλητικά παπούτσια.

Αυξάνονται τα δερμάτινα παπούτσια, σχεδιασμένα για να κάνουν τα παιδιά να αισθάνονται άνετα χάρη στην ανθεκτικότητα και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Οι πούλιες, το σατέν, οι μεταλλιζέ στάμπες και τα τεχνικά υλικά σε χειμερινά χρώματα πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν.

Η γούνα ενσωματώνεται επίσης, τόσο στη φόδρα όσο και στις λεπτομέρειες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών.

Μεγαλώνει η συλλογή σε αυστραλιανές μπότες και μποτάκια bikers με πιο σύγχρονα σχέδια. Στο κορίτσι, ανανεώνεται η εμφάνιση στις μπαλαρίνες και πλέον έχουν νέο σχέδιο με πιο τετράγωνο σχήμα μπροστά και με φόδρα στη σόλα.

Οι μπαλαρίνες για κορίτσια και τα παπούτσια για αγόρια είναι πιο μαλακά και άνετα. Καταργούνται οι ενισχύσεις και οι σόλες γίνονται πιο εύκαμπτες και πιο ελαφριές.

Πρώτα βήματα με την… τελευταία λέξη της μόδας

Πιστοποιημένη από το Κέντρο Τεχνολογίας Υποδημάτων (INESCOP), η συλλογή First Steps (Μεγέθη 18-23) έχει εσωτερική σόλα και επένδυση από δέρματα βιώσιμης επεξεργασίας υψηλής ποιότητας, που αναπνέουν και δεν περιέχουν χημικές ουσίες. Τα διάφορα σχέδια έχουν στρογγυλεμένο σχήμα μπροστά για να αφήνουν αρκετό χώρο για τα δάχτυλα των ποδιών. Είναι ευκολοφόρετα χάρη στα βέλκρο, τα φερμουάρ και τα ελαστικά κορδόνια.

Το καινοτόμο αυτό παπούτσι, δίνει την αίσθηση ξυπόλυτου ποδιού (zero drop) και εστιάζει στα μωρά που μόλις αρχίζουν να περπατούν. Σε αντίθεση με τα σχέδια της συλλογής First Steps, αυτά τα παπούτσια είναι εντελώς επίπεδα και δεν έχουν ενισχύσεις.

Είναι πολύ ελαφριά, φαρδιά και σέβονται τα πόδια του μωρού. Τα σχέδια δεν έχουν μεταλλικά αντικείμενα για την αποφυγή αλλεργιών και διαθέτουν αφαιρούμενο πάτο χωρίς καμάρα ενώ η φόδρα είναι από υλικό που αναπνέει. Αυτή τη σεζόν, η συλλογή παρουσιάζει νέα χειμερινά σχέδια και μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση για τη φροντίδα των ποδιών των παιδιών.