Ενώ το καλοκαίρι του 2023 ανήκε στη “Barbiecore” αισθητική, το φετινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται ως “brat”, δηλαδή ως ξέφρενο και διασκεδαστικό. Εμπνευσμένη από το τελευταίο άλμπουμ της Charli XCX, “Brat”, αυτή η τάση αποτυπώνει μια τεράστια στιγμή της ποπ κουλτούρας, η οποία μετατίθεται και στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Θα δείτε από ρούχα σε πράσινο χρώμα μέχρι αξεσουάρ μαλλιών και μανικιούρ σε έναν φωτεινό πράσινο, “brat” τόνο. Ναι, τα “brat nails” είναι γεγονός και προλαβαίνετε να τα υιοθετήσετε όσο ο ζεστός καιρός είναι ακόμη εδώ!

Αν έχετε πιάσει πολλές φορές τον εαυτό σας να τραγουδάει το “Apple” της Charli XCX, τότε ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο στα νύχια σας, που αποτυπώνει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τη δημοφιλή τάση των “brat nails”. Θα αναδείξει τέλεια τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα και θα σας χαρίσει το πιο φωτεινό mani στο δωμάτιο.

Ματ brat

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και βαρεθήκατε τα λαμπερά φινιρίσματα στα μανικιούρ, τότε αυτά τα ματ “brat nails” είναι ιδανικά για ένα ξεχωριστό mani.

Πράσινο με χρυσό

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Ποιος να μας το έλεγε όταν τα πράσινα νύχια με χρυσές λεπτομέρειες που είχε κάνει πέρυσι η Hailey Bieber θα ήταν τεράστια τάση φέτος. Προσθέστε, λοιπόν, στα “brat nails” σας μερικές καμπυλωτές γραμμές χρυσού χρώματος και πετύχετε το πιο λαμπερό mani για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Ανάποδο γαλλικό

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEAUTYcrew (@beautycrew)

Το γαλλικό μανικιούρ έχει πολλές εκδοχές και η ανάποδή του… πλευρά είναι εξίσου δημοφιλής. Αντικαταστήστε το λευκό χρώμα στη γραμμή με πράσινο, σε όποιον τόνο επιθυμείτε, και κάντε τη γραμμή στη βάση του νυχιού, και όχι στην άκρη του. Επίσης, μπορείτε σε κάποια νύχια να κάνετε ανάποδο γαλλικό, σε άλλα το κλασικό και άλλα να τα βάψετε απλώς με πράσινο χρώμα για ένα πολυδιάστατο nail look.

Με γραμμές

Ένα άλλο σχέδιο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να αφήσετε τη βάση των νυχιών σας «γυμνή» και να σχηματίσετε στο κέντρο του νυχιού μια γραμμή με πράσινο χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως ιδιαίτερο και κομψό.

Μίνιμαλ “brat nails”

Οι fans του μίνιμαλ στυλ, μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας σε ένα γαλακτερό λευκό χρώμα και να δημιουργήσετε στο κέντρο κάθε νυχιού από ένα πράσινο τετραγωνάκι. Προσθέστε και μια πινελιά γαλάζιου στην άκρη κάθε τετραγώνου και αμέσως θα πετύχετε το πιο ενδιαφέρον χρωματικό combo που θα έχετε δοκιμάσει ποτέ.