Υλικά

  • 1 κούπα ψητά, ανάλατα κάσιους
  • 170γρ. κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας
  • 1 πρέζα αλάτι σε νιφάδες

Εκτέλεση

  • Σε μικρές φόρμες ή σε ταψάκι για cupcakes, τοποθετήστε τα κάσιους. Βάλτε τέσσερα κάσιους σε κάθε φόρμα.
  • Σε ένα μπολάκι βάλτε τη σοκολάτα την οποία έχετε κόψει σε κομμάτια και ζεστάνετε την στον φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό. Ανακατέψτε και ζεστάνετε ξανά, μέχρι να λιώσουν όλα τα κομμάτια.
  • Πάνω από τα κάσιους βάλτε μια κουταλιά του γλυκού από τη λιωμένη κουβερτούρα και από πάνω βάλτε λίγες νυφάδες αλατιού.
  • Τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα σοκολατάκια.