Υλικά
- 1 κούπα ψητά, ανάλατα κάσιους
- 170γρ. κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας
- 1 πρέζα αλάτι σε νιφάδες
Εκτέλεση
- Σε μικρές φόρμες ή σε ταψάκι για cupcakes, τοποθετήστε τα κάσιους. Βάλτε τέσσερα κάσιους σε κάθε φόρμα.
- Σε ένα μπολάκι βάλτε τη σοκολάτα την οποία έχετε κόψει σε κομμάτια και ζεστάνετε την στον φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό. Ανακατέψτε και ζεστάνετε ξανά, μέχρι να λιώσουν όλα τα κομμάτια.
- Πάνω από τα κάσιους βάλτε μια κουταλιά του γλυκού από τη λιωμένη κουβερτούρα και από πάνω βάλτε λίγες νυφάδες αλατιού.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα σοκολατάκια.