Υλικά

  • 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, φρυγανισμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας τυρί μασκαρπόνε
  • ¼ φλιτζανιού μούρα, όπως σμέουρα, βατόμουρα ή/και ψιλοκομμένες φράουλες
  • Λίγα φύλλα μέντας ή ξηρούς καρπούς για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Απλώστε το μασκαρπόνε στη φέτα του ψωμιού. Μπορείτε να το αναμείξετε με λίγο μέλι, αν θέλετε.
  • Τοποθετήστε από πάνω τα μούρα σας και πασπαλίστε τα φύλλα μέντας και τριμμένους ξηρούς καρπούς, αν θέλετε ένα πιο τραγανό στοιχείο.