Υλικά
- 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, φρυγανισμένη
- 2 κουταλιές της σούπας τυρί μασκαρπόνε
- ¼ φλιτζανιού μούρα, όπως σμέουρα, βατόμουρα ή/και ψιλοκομμένες φράουλες
- Λίγα φύλλα μέντας ή ξηρούς καρπούς για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Απλώστε το μασκαρπόνε στη φέτα του ψωμιού. Μπορείτε να το αναμείξετε με λίγο μέλι, αν θέλετε.
- Τοποθετήστε από πάνω τα μούρα σας και πασπαλίστε τα φύλλα μέντας και τριμμένους ξηρούς καρπούς, αν θέλετε ένα πιο τραγανό στοιχείο.