Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν, Σάντεϊ Ρόουζ Κίντμαν Έρμπαν, κόρη της Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ Έρμπαν, μάλλον δεν θα χρειαστεί να ξανακάνει έφοδο στην ντουλάπα της μαμάς… Η 16χρονη κόρη της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τις συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, αποδεικνύοντας πως είναι το επόμενο «it girl»!

Από το show Miu Miu δεν έλειψαν ενδιαφέρουσες και λαμπερές παρουσίες, όπως η Καμίλα Καμπέγιο, η Άντισον Ρέι και η Τζένι Κιμ των Blackpink. Το cast μοντέλων ξεχώρισε καθώς περιλάμβανε ανατρεπτικά ονόματα όπως η Αλέξα Τσανγκ, η Χίλαρι Σουάνγκ και ο Γουίλεμ Νταφόε ο οποίος και έκλεισε το show.

Διαβάστε επίσης: Miranda Kerr: Πώς περιποιείται το δέρμα της και η ρουτίνα γυμναστικής της

Η Σάντεϊ περπάτησε στην πασαρέλα με ένα λευκό φόρεμα με λεπτομέρεια με μακρύ γιακά και λεπτή δαντέλα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Δεν είναι εν τω μεταξύ η πρώτη φορά που η Σάντεϊ καταφέρνει να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας. Η Κίντμαν και ο Έρμπαν έχουν μιλήσει για τα πολλαπλά ταλέντα της κόρης τους και για το γεγονός ότι μπορεί να τημ δουν σύντομα μπροστά στην κάμερα. Το 2010, ως περήφανοι γονείς δήλωσαν ότι η Σάντεϊ «τραγουδάει ασταμάτητα». Αργότερα, το 2017, η Κίντμαν μοιράστηκε ότι η Σάντεϊ έπαιξε στη σχολική της παράσταση και ένα χρόνο μετά, δήλωσε στο People ότι έδειχνε ενδιαφέρον για τη σκηνοθεσία και πως θα ήθελε να της ανοίξει ο δρόμος γι’ αυτό.

Η Νικόλ Κίντμαν για τη μητρότητα και τα παιδιά της

Η διάσημη ηθοποιός έχει τέσσερα παιδιά και είναι ιδιαίτερα προστατευτική. Μιλώντας για τη μητρότητα, η Νικόλ Κίντμαν είχε πει:

«Η μητρότητα έχει να κάνει με το ταξίδι. Θα υπάρξουν πάνω και κάτω, είτε είσαι μητέρα μέσω υιοθεσίας είτε βιολογική. Αυτό που χρειάζεται ένα παιδί είναι η αγάπη. Δουλειά μας ως γονείς είναι να προσφέρουμε πάντα αγάπη χωρίς όρους».

Σε άλλη συνέντευξή της, μιλώντας ξανά για τη μητρότητα, είπε:

«Δεν έχω ιδιαίτερη κοινωνική ζωή. Έχω τη δουλειά μου και την οικογένειά μου. Τα επιλέγω αυτά ίσως περισσότερο από το να βγαίνω έξω και να διασκεδάζω».