Αναμφίβολα, το μαύρο είναι το πιο κομψό χρώμα όλων των εποχών. Είναι διαχρονικό, εκλεπτυσμένο, παγκοσμίως αγαπητό και προσφέρει μια δόση «ήσυχης πολυτέλειας» σε όσες το φορούν. Αυτό ισχύει για το χρώμα μαλλιών, το μακιγιάζ, τη μόδα και, φυσικά, το μανικιούρ. Όσο προβλέψιμα και βασικά κι αν θεωρούνται τα μαύρα νύχια, μπορεί τελικά να μας εκπλήξουν και οι celebrities το αποδεικνύουν περίτρανα, με απίστευτα nail designs που είναι σκέτη έμπνευση.

Διαβάστε επίσης: Πεντικιούρ: 4 chic χρώματα τέλεια για τον Οκτώβριο

Μαύρα νύχια σαν της Adele

Η Adele μένει πάντα πιστή σε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων για τα μανικιούρ της με το μαύρο να είναι το επικρατέστερο. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για παιχνίδι όταν έρχεται η στιγμή του mani της. Άλλες φορές θα τη δείτε να συνδυάζει το μαύρο με το χρυσό και άλλες με το λευκό, όπως παρακάτω, δημιουργώντας φοβερές διχρωμίες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Tracee Ellis Ross

Η διάσημη ηθοποιός λατρεύει το μαύρο μανικιούρ και το υιοθετεί συχνά. Το χαρακτηριστικό mani της είναι μαύρα νύχια μεσαίου μήκους και αμυγδαλωτού σχήματος, που της χαρίζουν δυναμισμό και σεξαπίλ.

Όπως τα κάνει η Jennifer Aniston

Το μαύρο βερνίκι δεν είναι μόνο για τα νύχια των χεριών. Η Jennfier Aniston υιοθέτησε αυτό το διαχρονικό χρώμα και στο πεντικιούρ της, αφού μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με τα πάντα, ενώ είναι και για κάθε εποχή.

Margot Robbie

Εάν ένα απλό γαλλικό μανικιούρ δεν είναι αρκετά δημιουργικό για εσάς, σκεφτείτε να δοκιμάσετε τη διαγώνια εναλλακτική της Margot Robbie. Η διάσημη ηθοποιός πήγε τη γραμμή του γαλλικού στην άκρη και διαγωνίως και άφησε το υπόλοιπο νύχι «γυμνό» και φυσικό. Τόσο κομψό!

Eva Longoria

Εκ πρώτης όψεως, το μανικιούρ της Eva Longoria φαίνεται απλό, αλλά αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά στο βίντεο, θα δείτε πως τα νύχια των παράμεσών της έχουν βαφτεί σε χρυσό χρώμα. Πρόκειται για ένα χρωματικό combo που απογειώνει το mani της και «φωνάζει» πολυτέλεια και κομψότητα.

Dua Lipa

Τα “aura nails” αποτελούν μια trending τάση αυτήν τη στιγμή και η Dua Lipa τα έχει υιοθετήσει σε διάφορες εκδοχές. Αγαπημένη μας είναι αυτή παρακάτω όπου τα νύχια έχουν βαφτεί σε μαύρο χρώμα ενώ στο κέντρο τους υπάρχει ένα «παγωμένο» λευκό χρώμα που «σβήνει» ομοιόμορφα προς το μαύρο και δημιουργεί ένα αιθέριο αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)