Η βάπτιση του 11 μηνών γιου της Γιούλικα Σκαφιδά πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα. Στο πλευρό της ηθοποιού ήταν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ ανάμεσα στους νονούς ήταν και η καλή της φίλη, επίσης ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Και το όνομα αυτού…

Ο γιος της ηθοποιού πήρε το διπλό όνομα Άγγελος – Γεράσιμος.

«Μια ηλιόλουστη μέρα, πριν ένα μήνα, βαφτίσαμε στην Καλαμάτα τον Άγγελο – Γεράσιμο και μετά χορέψαμε στον ελαιώνα! Και ήταν όλοι εκεί! Με πολύ αγάπη και χαμόγελα ζεστά. Ευδοκία, Αλεξία, Θάνο είστε υπέροχοι νονοί! Σας ευχαριστούμε πολύ!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Γιούλικα Σκαφιδά.

 

Λίγο πριν γίνει μητέρα η Γιούλικα Σκαφιδά είχε δηλώσει

Δύο μήνες πριν γίνει μητέρα, η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για τη στιγμή που ξεκίνησε να σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικό της παιδί.

«Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανα ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί».

Αχώριστοι μαμά και γιος

Ο μικρός ήρθε στη ζωή της ηθοποιού τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον είναι αχώριστοι. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό σε σχετική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνονται αγκαλιά να παρακολουθούν τον αγώνα της Ελλάδας εναντίον της Σλοβενίας ενώ πέρασαν μαζί αξέχαστες διακοπές.