Υλικά

  • 250 γρ. φέτα
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ. αποξηραμένο δυόσμο
  • 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

  • Παξιμαδάκια χαρουπιού ή ψητές πίτες
  • Ντοματίνια χρωματιστά
  • Αγγούρι με τη φλούδα
  • Λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου
  • Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του πολυκόφτη και τα πολτοποιούμε πλήρως. Μεταφέρουμε την αλοιφή φέτας στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
  • Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και το αγγούρι σε καρέ. Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Σερβίρουμε την αλοιφή φέτας απλωμένη σε πιάτο με τα λαχανικά στη μέση.
  • Περιχύνουμε με τα υγρά των λαχανικών και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σταγόνες ελαιόλαδου.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.