Υλικά
- 250 γρ. φέτα
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ. αποξηραμένο δυόσμο
- 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 3 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Παξιμαδάκια χαρουπιού ή ψητές πίτες
- Ντοματίνια χρωματιστά
- Αγγούρι με τη φλούδα
- Λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου
- Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του πολυκόφτη και τα πολτοποιούμε πλήρως. Μεταφέρουμε την αλοιφή φέτας στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
- Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και το αγγούρι σε καρέ. Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Σερβίρουμε την αλοιφή φέτας απλωμένη σε πιάτο με τα λαχανικά στη μέση.
- Περιχύνουμε με τα υγρά των λαχανικών και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σταγόνες ελαιόλαδου.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.