Έγκυος για δεύτερη φορά η Jennifer Lawrence

Η αγαπημένη οσκαρική ηθοποιός, Jennifer Lawrence περιμένει το δεύτερο παιδί της.
23 Οκτωβρίου 2024 | 16:35

Η Jennifer Lawrence πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Cooke Maroney, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, όπως ανακοίνωσαν πρόσφατα.

Η χαρμόσυνη είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω ενός δημοσιεύματος στο Instagram από το περιοδικό Vogue, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στη Jennifer Lawrence! Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, τον γκαλερίστα τέχνης Cooke Maroney». Εκπρόσωποι της ηθοποιού επιβεβαίωσαν τα νέα στο περιοδικό.

Το ζευγάρι, το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2019, φαίνεται να ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Έχουν ήδη ένα παιδί, τον δίχρονο γιο τους Cy, τον οποίο υποδέχτηκαν τον Φεβρουάριο του 2022. Από τότε, η Lawrence έχει εκφράσει πολλές φορές πόσο πολύ απολαμβάνει τη μητρότητα, αναδεικνύοντας τον νέο αυτό ρόλο στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Christy Turlington: Τα μυστικά ομορφιάς και τα health hacks της

Τώρα, καθώς η οικογένειά τους μεγαλώνει με τον ερχομό ενός δεύτερου μωρού, η ηθοποιός και ο σύζυγός της ανυπομονούν να βιώσουν ξανά τη χαρά και τις προκλήσεις του να είναι γονείς.

Η Lawrence, γνωστή για τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως το The Hunger Games, το Silver Linings Playbook και το American Hustle, έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά τη μεγάλη της επιτυχία στο Χόλιγουντ, προτιμά να επικεντρώνεται στην οικογένειά της και να απολαμβάνει την ηρεμία της ιδιωτικής της ζωής. Ωστόσο, οι θαυμαστές της ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα για αυτή τη νέα φάση της ζωής της και το δεύτερο μωρό που περιμένει.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της ή το φύλο του μωρού, το ζευγάρι φαίνεται να ζει μια περίοδο απόλυτης ευτυχίας και να είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Η σχέση της Jennifer Lawrence με τον Cooke Maroney έχει χαρακτηριστεί από σταθερότητα και ιδιωτικότητα, καθώς οι δυο τους προτιμούν να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Maroney, ο οποίος είναι γκαλερίστας τέχνης, διατηρεί χαμηλό προφίλ, αν και το ζευγάρι συχνά τραβά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Από τότε που έγιναν γονείς το 2022, η Lawrence και ο Maroney δείχνουν να απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή.

Η Jennifer Lawrence για την μητρότητα

Αναλογιζόμενη τη μητρότητα, η ηθοποιός είχε δηλώσει:

«Το πρωί μετά τη γέννα, ένιωσα ότι όλη μου η ζωή είχε ξεκινήσει από την αρχή. Σα να βίωνα την πρώτη μέρα της ζωής μου. Απλά παρατηρούσα. Ένιωθα ερωτευμένη. Ερωτεύτηκα όλα τα μωρά. Τα νεογέννητα είναι μοναδικά πλάσματα. Είναι αυτά τα ροζ, πρησμένα, εύθραυστα, μικρά πλασματάκια. Τα αγαπώ όλα.».

Η Jennifer Lawrence έχει μιλήσει επίσης για την πολυπλοκότητα της ανατροφής ενός παιδιού όντας διάσημος γονέας:

«Όλα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι απλά να βεβαιωθώ ότι προσφέρω αγάπη. Ότι το παιδί μας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας και να προσπαθήσω να είμαι καλό παράδειγμα καλοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξουν προκλήσεις λόγω του τρόπου ζωής μου και θα πρέπει και ο σύντροφός μου και εγώ να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά όταν έρθουν».

Πρόσφατα Άρθρα
Mηνιγγίτιδα: Έκλεισαν σχολεία στην Πάτρα ύστερα από κρούσμα σε μαθήτρια 25 Οκτωβρίου 2024, 18:29
Θάνατοι μωρών στην Αμαλιάδα: Η… μυστήρια πνευμονίτιδα 24 Οκτωβρίου 2024, 09:52
Αλλαγή ώρας: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της χειμερινής 24 Οκτωβρίου 2024, 09:37
Ο καιρός έως την 28η Οκτωβρίου 24 Οκτωβρίου 2024, 09:11
Αμαλιάδα: Τι συμβαίνει με τους θανάτους των βρεφών; 23 Οκτωβρίου 2024, 11:00
Απεργία: Κλειστά τα σχολεία στις 23/10 22 Οκτωβρίου 2024, 12:49
Καιρός: Θυελλώδεις βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας 17 Οκτωβρίου 2024, 09:45
Σχολεία: Απεργία δασκάλων και νηπιαγωγών 15 Οκτωβρίου 2024, 12:31
Γιούλικα Σκαφιδά: Βάφτισε τον γιο της- Αυτοί ήταν οι νονοί 15 Οκτωβρίου 2024, 12:19
Τι αλλάζει στο επίδομα παιδιού 14 Οκτωβρίου 2024, 11:41
Υπογεννητικότητα: Ανησυχητικά τα ποσοστά για τη χώρα μας 8 Οκτωβρίου 2024, 14:21
Αυτή η διάσημη έγινε γιαγιά! 7 Οκτωβρίου 2024, 16:01
Καιρός: Ραγδαία αλλαγή τις επόμενες ώρες 4 Οκτωβρίου 2024, 12:54
Οικογενειακά επιδόματα: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές 4 Οκτωβρίου 2024, 12:48
Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ – Καταθέτουν σήμερα ο ιδιοκτήτης, ένας υπάλληλος κι ένας μηχανικός 2 Οκτωβρίου 2024, 15:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version