Υλικά

  • 2 φλιτζάνια νερό
  • 6 ξυλάκια κανέλας
  • 4 φέτες λεμονιού
  • 4 κουταλάκια του γλυκού μέλι, ή ανάλογα με τη γεύση

Εκτέλεση

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά αφήστε το νερό και τα ξυλάκια κανέλας να βράσουν. Καλύψτε, μειώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για περίπου 5 λεπτά.
  • Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το να μείνει για άλλα 5 λεπτά.
  • Σερβίρετε με μια φέτα λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.