Υλικά
- 2 φλιτζάνια νερό
- 6 ξυλάκια κανέλας
- 4 φέτες λεμονιού
- 4 κουταλάκια του γλυκού μέλι, ή ανάλογα με τη γεύση
Εκτέλεση
- Σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά αφήστε το νερό και τα ξυλάκια κανέλας να βράσουν. Καλύψτε, μειώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για περίπου 5 λεπτά.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το να μείνει για άλλα 5 λεπτά.
- Σερβίρετε με μια φέτα λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.