Υλικά

  • ¼ φλ. βούτυρο αμυγδάλου
  • 1 κ.σ. κακάο σε σκόνη
  • 3 κ.σ. νερό
  • 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
  • 4 ώριμες μπανάνες, ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση κατά μήκος
  • 1 φλ. γιαούρτι καρύδας με χαμηλά λιπαρά
  • ½ φλ. μούρα και άλλα φρούτα
  • 4 κ.σ. γκρανόλα
  • 2 κ.σ. κομματάκια μαύρη σοκολάτα
  • 2 κ.σ. καρύδα

Εκτέλεση

  • Χτυπήστε το βούτυρο αμυγδάλου, τη σκόνη κακάο, το νερό και 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου σε ένα μικρό μπολ μέχρι να γίνουν λεία.
  • Μοιράστε τις μπανάνες στα πιάτα και βάλτε πάνω το μείγμα με το αμυγδαλοβούτυρο, το γιαούρτι, τα φρούτα, τη σοκολάτα, τη γκρανόλα και την καρύδα.