Υλικά
- ¼ φλ. βούτυρο αμυγδάλου
- 1 κ.σ. κακάο σε σκόνη
- 3 κ.σ. νερό
- 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 4 ώριμες μπανάνες, ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση κατά μήκος
- 1 φλ. γιαούρτι καρύδας με χαμηλά λιπαρά
- ½ φλ. μούρα και άλλα φρούτα
- 4 κ.σ. γκρανόλα
- 2 κ.σ. κομματάκια μαύρη σοκολάτα
- 2 κ.σ. καρύδα
Εκτέλεση
- Χτυπήστε το βούτυρο αμυγδάλου, τη σκόνη κακάο, το νερό και 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου σε ένα μικρό μπολ μέχρι να γίνουν λεία.
- Μοιράστε τις μπανάνες στα πιάτα και βάλτε πάνω το μείγμα με το αμυγδαλοβούτυρο, το γιαούρτι, τα φρούτα, τη σοκολάτα, τη γκρανόλα και την καρύδα.