Η μαρινάδα που κάνει τα ψητά να λιώνουν στο στόμα

Αν κάνετε αυτή τη μαρινάδα δεν θα θέλετε να κάνετε ποτέ καμία άλλη.
Η μαρινάδα που κάνει τα ψητά να λιώνουν στο στόμα
24 Φεβρουαρίου 2025 | 08:00

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 2 κλαράκια δενδρολίβανο ή θυμάρι
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Πολτοποιούμε τα σκόρδα στο μπλέντερ μαζί με το ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ μαζί με το γιαούρτι, την πάπρικα, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να μαριναριστεί όλο το βράδυ ή τουλάχιστον 1-2 ώρες πριν το ψήσιμο. Πριν το βάλουμε στον φούρνο, προσθέτουμε το δενδρολίβανο ή το θυμάρι (αντί για αυτά, μπορείτε να βάλετε 1 κ.γ. τριμμένη ρίγανη).

Δοκιμάζοντας αυτή τη συνταγή, θα ενθουσιαστείτε με τη γεύση που θα έχουν τα ψητά σας. Συνοδεύστε τα με τραγανές πατάτες φούρνου.

Πρόσφατα Άρθρα
Κοτόπουλο στη σχάρα με πέστο 18 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού 17 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Στρογγάνοφ με μανιτάρια 16 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο 15 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κέικ με κλημεντίνες και αμύγδαλα 14 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα παρμεζάνας 13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σπανακοπιτάκια 12 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο 11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τσιγαριστά χόρτα με λαβράκι 10 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα 9 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα 8 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρονάδα με σέσκουλα 7 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σολομό και μπρόκολο 6 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Παντζαροσαλάτα με μήλο 5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σούπα ντομάτας με βασιλικό 4 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version